printlogo


«نذر شفا» در ایستگاه سیزدهم
اردوهای جهادی سلامت، به سیزدهمین ایستگاه رسیده و پزشکان و پرستارانی که عاشق امام رضا(ع) هستند، این بار در منطقه‌ای دیگر از حاشیه شهر مشهد، خدمت‌رسان مردم شدند.


به گزارش آستان‌نیوز، خدمت در آستان امام هشتم(ع) تنها محدود به خدمت در صحن‌ها و رواق‌های حرم آسمانی ایشان نیست و هر دلداده‌ای فرصتی برای عرض ارادت دارد؛ از کاسب و راننده تاکسی گرفته تا خادمانی که در رشته‌های تحصیلی خود به این خدمت کردن افتخار می‌کنند.
پزشکان، پرستاران و همه خادمان عرصه سلامت و بهداشت هم یکی از این گروه‌های تخصصی هستند که مدتی است بستر خدمت آن‌ها در قالب اردوهای جهادی سلامت فراهم شده است. اردوهایی که دو روز در ماه برگزار می‌شود و سیزدهمین دوره آن، دو روز پایانی هفته گذشته در دبستان دخترانه عترت واقع در یکی از مناطق حاشیه شهر مشهد برگزار شد.
مدیر مرکز امور مجاوران بنیاد کرامت رضوی در این باره می‌گوید: طرح اردوهای جهادی سلامت با عنوان «نذر شفا» در پهنه‌های حاشیه شهر مشهد در حال اجراست و در هر ماه به مدت 48 ساعت، اعضای کادر درمان شامل پزشکان، پرستاران و دانشجویان رشته‌های پزشکی در قالب یک هیئت حدوداً 50 نفره در مناطق مختلف حاشیه شهر به خدمت‌رسانی می‌پردازند.
 هادی غلامی می‌افزاید: کانون تخصصی سلامت که به همت مرکز امور مجاوران بنیاد کرامت رضوی تشکیل شده، تلاش دارد شرایطی را ایجاد کند که خدمات درمانی با قیمت منطقی و به سهولت در اختیار خانواده‌های کم‌بضاعت قرار گیرد زیرا امروزه افراد نیازمند یا به پزشک مراجعه نمی‌کنند و یا در صورت مراجعه، توانایی پرداخت هزینه دارو را ندارند.
مدیر مرکز امور مجاوران بنیاد کرامت رضوی خاطرنشان می‌کند: تاکنون 12مرحله در مناطق مختلفی از صالح‌آباد تربت‌جام در خارج از شهرستان گرفته تا ده‌غیبی و قرقی در حاشیه شهر و شهرک شهید باهنر در داخل شهر مشهد، مقصد طرح نذر شفا بوده‌اند و در تلاش هستیم با ایجاد کارگروه‌های متعدد، بتوانیم مناطق مختلفی را به صورت همزمان زیر پوشش قرار دهیم.
برنامه‌ریزی‌های تدریجی برای ایجاد پیوست فرهنگی برای این طرح در حال انجام است و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت فرهنگی جامعه مخاطبی که از خدمات رایگان درمانی و دارویی برخوردار می‌شوند، استفاده مناسبی برای نشر فرهنگ انقلاب و سیره رضوی صورت بگیرد زیرا در مصادیق متعدد، شاهد برخورداری خانواده‌های کم‌بضاعت از این امکانات هستیم و می‌توان از این ظرفیت برای تقریب مذاهب نیز استفاده کرد.