printlogo


مدیر حوزه علمیه «جامعه الزهرا» پاکستان در مراسم توزیع 1300 سری جهیزیه
نهاد‌های ایرانی به زنان اعتماد به نفس می‌دهند
همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) توزیع هزارو۳۰۰ سری جهیزیه و ۵هزار قلم کالای گرمایشی با حضور نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی انجام شد. بیش از ۲۰ بانو از اتحادیه جهانی زنان مسلمان که برای شرکت در همایش بین‌المللی «بانوی مهر» به ایران آمده‌اند، نیز در این مراسم حضور یافتند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص اینکه جهاد حرکتی در مقام مقابله و سرکوبی دشمن است، افزود: رزمایش مواسات و همدلی، حرکت ارزشی، در برابر مقابله با دشمن است که درصدد مستأصل کردن جامعه به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر، ناتوان و ضعیف است. 
آیت‌الله علم‌الهدی در مراسم اهدای جهیزیه و لوازم گرمایشی در قالب قرارگاه مواسات و همدلی که با حضور جمعی از مسئولان در زائرسرای کرامت برگزار شد، گفت: اگر بخواهیم شخصیت، رأفت و عطوفت حضرت زهرا(س) در خیرات و مبرات را نسبت به اقشار آسیب‌پذیر اجرا و احساس کنیم، خیلی فاصله داریم.
وی، ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا(س) گفت: رأفت، عطوفت و مودت در کمک به افراد مستمند و ناتوانی که در تأمین نیازهای اولیه خودشان استطاعت مالی ندارند، وجود دارد، اما مراتب عظیم‌تر و بالاتر این اقدام‌ها در زندگی آن حضرت و ائمه اطهار(ع) است.
وی با اشاره به زحمات و لطف نیکوکاران به عنوان هبه و هدیه‌ای در روز میلاد حضرت صدیقه اطهر(س)، بیان کرد: امیدوارم این کار مورد قبول قرار گیرد و شفاعت آن حضرت برای همه تضمین باشد. مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی هم گفت: همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) توزیع هزارو۳۰۰ سری جهیزیه و ۵ هزار قلم کالای گرمایشی با اعتبار ۳۷ میلیارد تومان آغاز شد.
رضا سلم‌آبادی افزود: اقلام تهیه شده از کالاهای تولید داخل و باکیفیت است.
وی اظهار کرد: هر سری جهیزیه شامل ۵ قلم کالای اساسی یخچال، تلویزیون، گاز، لباسشویی اتوماتیک و جاروبرقی است که برای هر سری جهیزیه ۲۰میلیون تومان توسط این نهاد هزینه شده است. 
وی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تاکنون 3هزارو۵۰۰ سری جهیزیه توزیع شده است، ادامه داد: از اقلام تهیه شده تاکنون ۵۰۰ سری جهیزیه و ۲۶۰ قلم لوازم گرمایشی در حاشیه شهر مشهد توزیع شده است.
سلم آبادی تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سال صف انتظار دریافت جهیزیه در استان صفر شود.
مدیرکل امدادخراسان رضوی خاطرنشان کرد: این مرحله از رزمایش با شعار یا زهرا(س) توسط آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس در خراسان رضوی آغاز شد.

الگوسازی حمایتی
مشاور امور بانوان کمیته امداد حضرت امام (ره) در حاشیه همایش «بانوی مهر» و بازدید از مرکز نیکوکاری تخصصی کارآفرینی و اشتغال گل نرگس در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به ظرفیت‌های کمیته امداد گفت: هدف از این بازدید تعامل بیشتر و آشنایی با ظرفیت‌های مددجویان است.
افتخاری تاکید کرد: با توجه به وضعیت تورم و شرایط اقتصادی جامعه، کمیته امداد  به طور قطع برای شرایط فعلی نیز برنامه‌هایی را در جهت ارائه الگو و سبک زندگی ایرانی-اسلامی و همچنین در جهت رفع مشکلات و خلأهای مادی و معنوی دارد.
وی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی(ره) علاوه بر کمک‌هایی مانند اهدای جهیزیه، وسایل گرمایشی کمک برای حمایت از خانواده‌ها به ویژه زنان سرپرست خانوار اهدا می‌شود فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی نیز انجام می‌دهد.
مشاور امور بانوان کمیته امداد تأکید کرد: یکی از فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی وجود مراکز قرآنی است که برای مددجویان و خانواده‌های آنها فراهم شده است.
افتخاری خاطرنشان کرد: در کمیته امداد حضرت امام (ره) بیش از پنج میلیون نفر تحت پوشش و حمایت هستند که بخش قابل توجهی از آنان را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند و یکی از فعالیت‌های آنها حفظ قرآن و فعالیت‌های قرآنی است.
وی گفت: امیدوارم در این بازدیدها با کمک خداوند بتوانیم الگوهایی از کمک‌رسانی، ایجاد اشتغال و حمایت از نیازمندان را توسعه دهیم.

عیدی حضرت زهرا(س)
در حاشیه این مراسم مدیر حوزه علمیه «جامعةالزهرا» شمال پاکستان و مؤسسه بین‌المذاهب و مبلغ و سخنران بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار قدس گفت: من ابتدا در کنفرانس «بانوی مهر» شرکت داشتم و هیچ موقع فکر نمی‌کردم ولادت حضرت زهرا(س) این اتفاق عجیب را به ما عیدی بدهد.
وی افزود: در صبح یک روز ما همه به زیارت حضرت معصومه(س) و در بعدازظهر همان روز به زیارت امام رضا(ع )مشرف شدیم.
دکتر معصومه جعفری تأکید کرد: این اتفاق تنها زیارت نبود، بلکه به ما یک نوع معرفت آموزش داده شد. به طور مثال بازدید از مراکز حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در برنامه‌هایمان هماهنگ شد که روح ایمانمان تازه و یک نوع حس مسئولیت ایجاد شد. 
دکتر جعفری در پاسخ به این پرسش که در پاکستان نیز مراکز حمایتی از بانوان سرپرست خانوار وجود دارد، گفت: ابتدا باید دید مفهوم زن از نظر سازمان‌های مدافع حقوق زنان در کشور پاکستان چیست؟ دو نوع سازمان در پاکستان به عنوان حمایت از زنان فعال‌اند.
هدف اصلی یک گروه، فمنیستی است با اسم مدافع حقوق زنان و شعار آن‌ها این است که نباید اسم زن را مطرح کنیم و باید مسئله انسان را بیان کنیم. یعنی اصل زنانیت را از زن می‌خواهند بگیرند. ولی برخی از سازمان‌ها هستند که از خشونت علیه زنان حمایت می‌کنند اما سازمان‌هایی که به آموزش و اشتغال‌زایی زنان کمک کنند، وجود ندارد. 
مدیر حوزه علمیه «جامعةالزهرا» شمال پاکستان اظهار می‌کند: هزاران زن در پاکستان دست به خودکشی زده‌اند، زیرا کسی به آن‌ها حس اعتماد به نفس نداده است، همچنین از هر قشر جامعه به آن‌ها تلقین شده است که تو کاره‌ای نیستی، تو نیازمندی، تو باید وابسته به کسی باشی و... دادن این حس به زن‌ها موجب ناامیدی در زندگی می‌شود. 
مدیر حوزه علمیه «جامعةالزهرا» شمال پاکستان و مؤسسه بین‌المذاهب بیان کرد: به اعتقادمن نهاد‌هایی که در ایران وجود دارد علاوه بر آموزش و اشتغال موجب تزریق اعتمادبه‌نفس به زن‌ها می‌شوند و حس مفید بودن و مستقل بودن به آن‌ها می‌دهد و زنان این حس را دارند که بدون اتکا به کسی، خود می‌توانند در خانه خود یک پایگاه تربیتی داشته باشند و فرزندانشان را بزرگ کنند و اگر این اتفاق در همه مناطق جهان رخ دهد، خدمت بزرگی به زن‌ها خواهد شد.